21 Şubat 2011

bugünden..mavi ve siyah aşkına:)







11 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN... dedi ki...

çın malı diye begenmedıgım bb creami sevdirdin aban valla.
denıcem bi.
güzel makyaj :)

NİL*** Makyaj Arşivim*** dedi ki...

kova burçlu hatunum, kesinlikle al ,çok sevdim bu makyajımda kullandım bb cream:) ben diğer serilerine el atmayı düşünüyorum şimdi :) tşk ederim

Anonymous dedi ki...

konu uzmani olmadığınızı zaten yazmışsınız yazılarınızda ama bence uzmandan daha iyisiniz. o kadar keyifli ki sizi izleyip anlattıklarınızı uygulamaya çalışmak. sayenizde eyeliner ile sonunda düzgüncene birşeyler yapmaya başladım :o) yarın dediğiniz ürünlerden cilt tonuma uyanları hemen alacağım. herşey için kocamaann teşekkürler.

NİL*** Makyaj Arşivim*** dedi ki...

_adsız; rica ederim ,asıl ben tşk ederim ,yorumunuzla gülümsettiniz beni,çok tşk ederim sevgilerimle :)

Anonymous dedi ki...

gördüğüm en güzel mavi lens çok ama çok yakışmış bu hangi solotica :) istediğim mavi tonu bu bayıldım makyajda çok naturel elinize sağlık :)

NİL*** Makyaj Arşivim*** dedi ki...

_adsız; buarada bişi denediğim için bu kadar opaklar normalde bu kadar açık değiller ne yazık ki ,forumda bazı arkadaşlarımın cesaret alarak ,2 lensimi üst üste taktım ve sonuç bu oldu ..lens solotıca grafite*2 :) çok sağlıksız olduğunu belirtmekte fayda var alışkanlık haline kesinlikle getirilmemeli!!ama çoook beğendim bende :(

Anonymous dedi ki...

aklıma gelmedi desem yalan olur :) bende cor mel ve cristal denemiştim aman yarabbi yılan gözü oldu :)) iki mavi çok başarılı olmuş keşke bu ton bi lens bulabilsek mavidaşım :) _EDA_

NİL*** Makyaj Arşivim*** dedi ki...

_EDA; benimde birinde cor grafite ve cristal ,birinde cor grafite ve charm grafite var:))) ben böyle bir ton istiyorum ama nafile:( bu şekilde kullanmakta sağlık açısından son derece zararlı olduğu için çok ta akıl karı bir iş değil,kısa süreli belki bazı makyajlarda deneyebilirim ancak ama uzun süreli kullanımda durum sakat:) dilerim buluruz zor ama ben çok araştrdım,yok malesef. solotıca cor grafiteyi daha da opaklaştırmalı 1 kat daha ve daha biraz daha mavilik katmalı ki boyamalarına anca o zaman ..bu resimleri solotıcaya mail mi atsak ne:)) beğenip piyasaya sürerlermiş ,bize de gün doğar :)))

Anonymous dedi ki...

aynen nilcim aradığım ton kesinlikle bu :) fikrinde muhteşem keşke yapsan resmini kesip yollasan da bizde sebeplensek :) grafiteler koyuldu haberleri çıktığından beri bende yanaşmıyorum araştırmadığım mavi tonu kalmadı ama koyu göze istediğim tonu tutturacağım bi lens bulamadım rainbowları araştırıorum galiba alacağım light blue veya sky ne dersin ??

NİL*** Makyaj Arşivim*** dedi ki...

_eda; valla aslında ypamak gerek bir bakayım olmazsa:)

ben rainbow kullanmadım hiç ama merak ediyorum ,amazon sky blue kullandım güzel lensti yapı olarak ama oda açık mavi olmadı çok koyu oldu lacivert desem yeri:) alınca rainbowları benimle paylaşırsan çok sevinirim resimlerini :)ben adorenin yeni çıkacak olan white-blue -aqua tonularını merak ediyorum ,çıkarsa tabi :) you tube dan bakmıştım harika idiler siyah gözde bu resimleredeki gibi tondu blue rengi ve oldukça opaktı..aklında olsun seninde ;)

Anonymous dedi ki...

karar vereyim sana msn.mide vereyim ordan gönderirim alınca foto.ları canım hem eklersen sevinirim sana soracaklarım var :) burak_eda86@hotmail. :)