31 Ocak 2011

Missha Cream ile Doğal Makyaj video

missha cream elime henüz bugün ulaştı,hatta  uyanma sebebimdir,kapıya çelen postacı:) regl dönemindeyim,dolayısıyla ruhen ve bedenen diplerdeyim..
ama bu çok konuşulan ve hemen hemen kullanmayanı kalmayan missha kremi ebay'dan geçen hafta almıştım.merakla denemeyi beklediğim için bir video ile sizlere tanıtmak istedim..makyajın öncesi ve sonrası şeklinde uygulamaya çalıştım görseli..
bendeki 23 numarası açık buğday tenliyim ve renk konusunda sorun yaşamadım,hemen kaynaştı hatta ve oturdu ten rengime..
20 ml, çok az bi miktarı teninize uygulamanız yeterli..kapatıcılığı neredeyse yok,bana göre renkli nemlendirici formunda bir malzeme,SPF 40 olması en iyi artısı,cilde canlılık ve doğal bir görünüm katıyor.sadece missha'yı sürdükten sonra bile doğal bir ten yapısı kıvamında bir tazelik görebilirsiniz aynada ,bu hoş bir özellik..yüzünüzde fondöten vb.bir malzeme varlığını karşınızdakine hissetirmiyor..
çok kusurlu bir cilt yapınız var ise,sizi tatmin etmeyecek bir ürün,fondoten ile karıştırmanız gerekecek,ama kusursuz yada az kusurlu ise ten yapınız sorunsuz bir şekilde faydalanabileceğiniz ve seveceğiniz bir ürün..
kısacası bu ürün daha çok ,az kusurlu cilde sahip olup ama canlı ve taze bir ten isteyip te,fondotenin o maske durumundan müzdarip olanlar için birebir bir ürün...


makyajımız doğal makyaj ,hatta ''hayalet casper'' niteliğinde bir makyaj demek yerinde olur..makyaj var ile yok arasında .
makyaj özelliğinden çok,taze-canlı ve sağlıklı, ışıl ışıl bir yüz görünümü elde edip,makyaj yokmuşcasına rahat etmek isteyenler için ..





6 yorum:

__fstk dedi ki...

makyajsiz halinde cok hos makyaja gerek bile yok:) zaten seninde dedigin gibi makyaj var ile yok arasinda:D
kamerayi yaklastirinca gözüme lenslerin carpti yine söylemeden gecemicem cok dogallar:D
aydinlatici bi video olmus emegine saglik nilim <3

MiskinKek dedi ki...

Aa süper olmuş. Missha swatchla filan anlatmadan en güzelini yapmışsın :))

Adsız dedi ki...

Sade ve şık makyaj videosu istiyoruz :)

Adsız dedi ki...

bende birkaçgün önce 23 no sip.verdim.seninki kaç günde ulaşmıştı eline?

Unknown dedi ki...

tatlı gacı; 1 hafta içerisinde geldi...

tşk ederim arkadaşlar:)

PrensesArz dedi ki...

makyajsız iyisin oldukça,
öpüyorum.
Arzu