24 Aralık 2010

sevmediğim koyu rujlar ile barışmalımıyım acaba :S

 ruj -gloss ve türevlerini sevmeyen ben ,bu ara koyu rujlar sürmeye heves edindim..hep nude yada soft tonlar kullanırım hatta reelde tek kullandığım yeşil-sihirli ruj ,neden ?
çünkü ,onun yapısı farklı yapış yapış o hissi yok ,verdiği bir ağırlık hissetmiyorum,ama benim için ruj tam bir eziyet..özel günler ve blog makyajlarım dışında kullanmıyorum desem yeri.)

ama bu aralar sardım,ki ,koyu -belirgin bir göz makyajı yapmış isem,koyu ruj asla kullanmazdım,bu hep söylenirde aslında,bilinir ama bazen kuralları yıkmak gerekmiş..hem göz ve hem dudak can alıcı renklerde ve belirgin,ikiside ön planda..şahsen kötü bulmadım bu ikiliyi ben ,size sormak lazım :)
aramızda mutlaka bu tabuyu yıkanlar vardır..

7 yorum:

esra altunkaya dedi ki...

makyaj her zmnki gibi çok güzel. Bence koyu ruj kullanmayarak kendine haksızlık ediyorsun. Kırmızı ruj inanılmaz yakışmış sana. Şu makyajı bütünüyle tam yılbaşı gecesi için yaratılmış görünüyor..Ellerine sağlık cnm.

Bu da Benim Güncem dedi ki...

siyah saç,eyeliner,kırmızı ruj,beyaz ten harika :) sen de süper taşımışsın bence bu tonlardan vazgeçme

Unknown dedi ki...

-esra'cım,kendime yılbaşı için deneme yapmıştım bende aslında:) haklısın sanırım ,koyu rujlar almam gerek ama 1 tane var:))tşk ederim canım :)

_sochic; bende sevdim,kendime hayret ettim hatta,koyu dudaklar -koyu gözler vs ama olduda :)) tşk ederim sochic;)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ten rengi beyaz olana ki sen oluyosun bu.
kesınlıklecok yakısır koyuya koyu.
rocker girl olmayı denemelisin

my pink world dedi ki...

ne kadar da güzel bir yüzün var mahsallh canım

ESMANUR dedi ki...

sitede videolar arasında kayboldum biliyorum çok fazla özel olacak ama kaşların çok güzel alırken özel bir teknik varmı lütfen bunuda video olarak eklermisin en azından teknik olarak ne yapıyorsun alırken.
maaşallah Allah nazardan saklasın.

__fstk dedi ki...

o nasil bi göz makyaji allahim.. hic abartisiz söylüyorum gercekten cok etkileyici olmus bide kirmizi rujla birlesince ufff fevkalade:)