9 Aralık 2010

''gece makyajı'' videosu

zaman zaman saçmalıyorum belki ,ama ne olur mazur görünüz..elimden geldiğince sizlere faydalı sağlayabilecek bir video hazorlama gayretimden dolayı şebeğe dönmüşüm biraz:)) umarım faydalanır ve keyif ile izlersiniz de tüm bunlara değer ..
ben makyajı bant kullanmadın yaptım ,sizler bant kullanırsanız işiniz çok daha kolay olur ;)yine düşünmeden oturdum ve böyle bişi çıktı ,renkler haricinde düşünülerek yapılmış bir çalışma olmadı,belirteyim .. şimdi izleyelim bakalım ,neler çıkmış ortaya,ne nasıl ,hangi aşamalarla yapılmış,nil ne haltlar yemiş ,bir görelim :)
sevgiler hepinize...





8 yorum:

Zeynep dedi ki...

nilcim ne şekersin sen! video kalitesi süper,çekiminde çok güzel ve çokda öğretici,emeğine sağlık :)

tubiss dedi ki...

çok güzel olmuş videoda normalde hep renkler belli olmaz soluk çıkar ya sende tam tersi o kadar siyahki resimleri görmesem simsiyah oldu diyecektim :)) naçizane bir tavsiye verebilir miyim :) bence kuyruk kısmını çok keskin hatlarıyla bırakma onu dağıtıp yumuşatırsan daha iyi olur :)
kocamaan sevgilerimi gönderiyorum :)))))

Unknown dedi ki...

zeynep ve tubişş;

yorum yazan güzel ellerinize sağlık :)çok tşk ederim zeynep'çim sende öylesin ,seni yaşadın kısmen de olsa,yemekteyiz programını kaçırmadan izlemiştim:))artı ,sen çok ta zarifsin ...

tubişş elbette verebilirsin:)başım üstüne..çok tşk ederim..bendende sevgiler canımm:)

Adsız dedi ki...

ya sen ne mükemmel bişiysin ya..video harika olmuş.çok samimi ve öğretici bi video.yine bekleriz.:)çok güzelsin bu arada bidaa belirtmek istiorm.sevgiyle kal

Unknown dedi ki...

sevgili adsız;oyy çok tşk ederim,motıve oldum cidden:)) güzel gören gözlerine sağlık ;)

Zeynep dedi ki...

canım benim çok teşekkür ederim :) karşılıklı duygularımız ;)

Adsız dedi ki...

canım kullandığın ürünlerin de resimlerini eklemen ya da en azından hangi ürünleri kullanarak yaptığını yazman da güzel olur bence. çok güzel olmuş lensler de çok yakışmış :)
sıla

Unknown dedi ki...

sevgili adsız,evet haklısın ,bunu alışkanlık edinmem gerek.çok tşk ederim ;)