26 Kasım 2010

ilk makyaj videosu ile geldim :) ''günlük makyaj yapımı ''


makyaj arşivi ilk video deneyimi :) günlük makyaj 1.bölüm from PANDORA on Vimeo.



makyaj arşivim günlük makyaj yapımı 2.bölüm from PANDORA on Vimeo.



makyaj arşivim günlük makyaj yapımı 3.bölüm from PANDORA on Vimeo.




huhhh! çok ama çok zordu her süreci..ama artık video video lütfen diyen çok tu ,onlarında gönlünü hoş etmek gerekti değil mi ?:))
3 bölümde çekebildim 10 dk'lık makyajı ve hiç video çekmiş ,yüklemiş biri değil iken oldukça zorlandım ,netten baktım az da olsa el yordamı ile yapmaya çalıştım buralara kaldık geldi videolar ama koskoca günümü de yediler neredeyse:)) sağlık olsun ;)

3 ayrı bölümden oluşuyor ne yazık ki ,kalitesi çok iyi değil ama idare eder..çekimi yaparken ,aynayı nereye ,camerayı nereye koyacağımı bilemedim ışık azdı,ayna uzak kaldı vs  vs:) bir daha video çekerm miyim bilemiyorum gerçekten..öncelikle xd kart edinmeliyim yüksek hafızalı..hayırlı olsun diyelim ..hatalarımı mazur görünüz..keyifli seyirler dilerim.. :) sevgiler...

umuyorum bir aksaklık -eksiklik yoktur ve çalışırlar:(

10 yorum:

esra altunkaya dedi ki...

hiçbir aksaklık yok cnm,keyifle izledim :) öncelikle çok hoş ve tatlı bi bayanmışsın bunu öğrendim,ilk videoya göre çok doğal ve başarılı olmuş..makyaj tekniklerini zaten beğeniyordum. Ve mutlaka ama mutlaka devamını bekliyorum,yarattığın şaheserleri hep birlikte yapabilelim dimi,bizi mahrum bırakma :)

Unknown dedi ki...

esra, sevindim tşk ederim içten yorumuna :) umarım elimden geleni yapıcam ..sevgilerimle:)

Mayka dedi ki...

bence çok başarılı ve sende çok güzzelsin bu arada ben kolay kolay beğenmem grafitelerde çok yakışmış tavsiyem fırça nolarınıda söylersen kendi adıma pek memnun olurum. Birde daha yüksek sesle konuşursan daha iyi olur.Gel eyeliner mı kullandın

Unknown dedi ki...

mayka ,tşk ederim :)
canım fırçalarım ebaydan aldıklarım ,arasında elf coastal scennts-avon everdays minerals vs vs yani fırçalar toplama tek bir markaya ait değil .. jel eyelıner kullandım evet..eşim uyuyordu,fazla yükseltemedim sesimi de :))) sevgiler

nermin dedi ki...

cnm yine harikalar yaratmışın hatta kendinide geliştiriyorsun tebrikler. ben gibi makyaj özürlü birisi içinde video eklemen çok çok iyi oldu maşallah diyim nazar değmesin .

........FOR YOU STYLE........ dedi ki...

ellerine sağlık,çok güzel olmuş,devamını mutlaka bekliyoruz..harika makyajlar cidden..

ozge dedi ki...

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş devamını bekliyoruz tabiki :)

Adsız dedi ki...

I fool interpret a insufficient of the articles on your website trendy, and I unqualifiedly like your tastefulness of blogging. I added it to my favorites entanglement stage list and resolve be checking promote soon. Please repress in view my position as approvingly and let me know what you think. Thanks.

Unknown dedi ki...

adsız;
hello:)
I would ask you to follow .. but of course I would like to be anonymous comment left, consequently you can not reach or blog .. happens if you type your name with love .. thank you again ..;)

Adsız dedi ki...

Videonu tam olarak yeni izleyebildim. :) Tebrik ederim seni. Gayet başarılı olmuş. :)
Tam destekle devamını bekliyorum :)