11 Nisan 2010

tüm yüz makyajı...

resmi büyük görmek için üzerine tıklayın..
bugün ki makyajımdı... yorumların birinde bir arkadaşımız makyajın bütün olduğunu ve bu şekilde görmek istediğini belirtmiş ve biraz sitem etmişti... bunun üzerine kırpıp ,biçmeye üşenince gecenin bir vakti ve makyajın bütününü yansıtmak adına paylaşayım dedim;)
ayrıntılara gelirsek;fondöten kullanmıyorum..
aydınlatıcı ve çok hafif pudra var sadece yüzümde, herhangi bir düzenleme ve photoshop yok...(yüzümdekilerden belli zaten :))
eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum ,malum hala kendimi geliştirme ve tekniği öğrenme gayretindeyim...;)
(burada saçlarıma henüz el sürmemiştim,dağınıklığı için üzgünüm)

5 yorum:

zü-zü dedi ki...

Bendim o sitemin sahibi hihi:) İyi ki de yazmışım ama, makyajını böyle görmek çok daha güzel bence.
Aslında makyaj bloglarında çok rastladığım ve sinir olduğum bir durumdu sadece göz makyajını görmek. Makyaj sadece bu değil ki! diye geçiriyordum hep içimden, yorum halinde iletmek senin bloguna denk geldi..
Ben de yeni başladım sayılır makyaja. Yerli yabancı blogları takip ediyorum. Çok profesyonel diilim ama yorum yapacak olursam burda göz makyajının renklerini, rujunun rengini çok beğendim çok yakışmış. Sadece allık biraz, çok hafif fazla gibi geldi bana. Ama genel olarak çok hoş. Böyle üşenip kırpmadığın fotoların devamını dilerim..

Unknown dedi ki...

miss sunshine;

sendin demek :)) göröbilmene çok sevindim, çünkü özellikle o anda o yorumun sahibesi ,yani seni aklımdan geçirmiştim:)
ben henüz acemiyim ,her boş vakitte makyaj yapmaya çalışıyorum,liner süremiyorum ve umutsuzum :( zamanla bakalım, göreceğiz hep birlikte halimi ...
yorumun beni mutlu etti,çok tşk ederim ..dediğim gibi zaman zaman tüm yüz yayınlayacağım,söz:))sevgiler..

nermin dedi ki...

cnm cok guzel bır deneme yapmısn bıraz alının parlak cıkmıs gıbı acaba ısıktanmı cnm ısıktan ıse zaten solenecek sozum yok acemılık bu ıse tecrubelı halını dusunemıyorum bıle

zü-zü dedi ki...

Liner kullanmaya ben de yeni başladım. Başta çok gözüm korkmuştu ama o kadar da zor sürülen bişey diilmiş ya. Birkaç sitede araştırdım, maybelline'in keçeli kalem formundaki linerlerı çok kolay sürülüyor denmişti. Ben de hemen almaya gittim ama rengi biraz soluk geldi bana, kaleme çok yakın yani. O istediğim canlı siyah yoktu. Aynı yerdeki diğer standlara bakarken satıcı kız lorealin likit eyelinerını önerdi. Aldım eve geldim, bikaç denemede tek başına diil ama farla birlikte çok güzel duracak şekilde çekmeye başladım bile.. Hakkaten eyeliner bambaşkaymış. Denemediysen lorealinkini tavsiye edebilirim..

chunlibeauty dedi ki...

elmacık kemiğin çok güzel!! yüz hatların güzel olduğundan hafif bir allık bile yeter ztn :)